Судебная практика - 2




У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 грудня 2010 року м. Київ

Суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляд у цивільних і кримінальних справ Дербенцева Т.П. , розглянувши касаційну скаргу ОСОБА_2 на ухвалу Апеляційного суду Полтавської області від 16 листопада 2010 року у справі за позовом ОСОБА_2 до публічного акціонерного товариства “УкрСиббанк” про визнання кредитного договору недійсним,

в с т а н о в и в :



Ухвалою Київського районного суду м. Полтави від 3 вересня 2010 року відкрито провадження у справі за позовом ОСОБА_2 до публічного акціонерного товариства “УкрСиббанк” про визнання кредитного договору недійсним.

Ухвалою Апеляційного суду Полтавської області від 16 листопада 2010 року ухвалу Київського районного суду м. Полтави від 3 вересня 2010 року скасовано, вказану позовну заяву повернуто ОСОБА_2 для подачі до належного суду.

У касаційній скарзі заявниця порушує питання про скасування ухвали апеляційного суду та залишення в силі ухвали місцевого суду, мотивуючи свою вимогу порушенням судом норм процесуального права.

У відкритті касаційного провадження у справі слід відмовити з таких підстав.

Відповідно до пункту 5 частини 3 статті 328 ЦПК України суддя відмовляє у відкритті касаційного провадження, якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені у ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи.

Із матеріалів касаційної скарги, оскаржуваного судового рішення вбачається, що скарга є необґрунтованою і наведені в ній доводи не дають підстав для висновків щодо незаконності та неправильності зазначеного судового рішення.

Керуючись п. 5 ч. 3 ст. 328 ЦПК України,

у х в а л и в:

Відмовити ОСОБА_2 у відкритті касаційного провадження у справі за позовом ОСОБА_2 до публічного акціонерного товариства “УкрСиббанк” про визнання кредитного договору недійсним.

Додані до скарги матеріали повернути заявнику.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Вищого спеціалізованого

суду України з розгляду цивільних

і кримінальних справ Т.П. Дербенцева