Виплата відшкодування Фондом гарантування вкладів по ліквідованим банкам

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) У зв’язку з ліквідацією банків Товариства з обмеженою відповідальністю Комерційний банк «АРМА», Відкритого акціонерного товариства Банку «БІГ Енергія» та Акціонерного комерційного банку «Трансбанк» ліквідаторами вказаних банків будуть надані до Фонду списки вкладників у терміни, визначені чинним законодавством.

Інформація Фонду про початок виплат та банки-агенти, через які будуть здійснюватися виплати, буде надана в квітні поточного року.

Фонд здійснює виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам Товариства з обмеженою відповідальністю «Український промисловий банк» з 11 березня до 21 квітня 2010 року через установи банків-агентів Фонду.
Вкладникам необхідно звертатись до установ вказаних нижче банків – агентів, залежно від першої літери прізвища вкладника та відповідно до розподілу, наведеному у таблиці
ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»
«БРОКБІЗНЕСБАНК»
КБ «Хрещатик»
АКБ «Укрсоцбанк»
О
D(лат)
А
Ж
П
I(лат)
Б
К
Р
L(лат)
В
М
Т
S(лат)
Г
Н
Ф
W(лат)
У

Х
Z(лат)


Ц
Э(рос.)


Ч
Є


Ш
Е


Щ
З


Ю
Ї


Я
І



И



Й



Д



Л



С



   Для отримання  гарантованої суми відшкодування  у банку-агенті Фонду потрібно пред’явити паспорт та довідку органу державної податкової служби про присвоєння ідентифікаційного  номера  фізичної особи  - платника податку.

    У разі зміни прізвища вкладники звертаються до банку - агента Фонду, який вказаний у таблиці, відповідно до прізвища, на яке було укладено договір та  разом з паспортом та довідкою органу державної податкової служби про присвоєння ідентифікаційного  номера  фізичної особи - платника податку надають у відділенні банку-агента відповідний документ, що підтверджує зміну прізвища.

     Відшкодування також виплачуватиметься банком-агентом іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

      Для отримання відшкодування на підставі свідоцтва про спадщину необхідно письмово звертатися до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

         За отриманням суми, що перевищує гарантовану вкладникам слід звертатися до ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю «Український промисловий банк» який працює за адресою м. Київ, бульв. Л. Українки, 26.


...................................................................................
   Фонд здійснює виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам Комерційного банку «Українська фінансова група» - товариство з обмеженою відповідальністю з 10 лютого до 31 березня 2010 року  через установи банків-агентів Фонду.

   Вкладникам необхідно звертатись до  установ вказаних нижче  банків – агентів, залежно від першої літери прізвища вкладника та відповідно до розподілу, наведеному у таблиці:
                     
ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»
«БРОКБІЗНЕСБАНК»
АКБ «Укрсоцбанк»
А(лат)
Р(лат)
М(лат)
І(лат)
П
К
А
Р
Л
Б
С
М
В
Т
Н
Г
У
О
Д
Ф

Є
Х

Ж
Ц

З
Ч

І


Ш


Щ


Ю


Я




    За отриманням суми, що перевищує гарантовану вкладникам слід звертатися до ліквідатора Комерційного банку «Українська фінансова група» - товариство з обмеженою відповідальністю який працює за адресою:  04080, м. Київ, вул. Фрунзе, 40Д,  телефон (044)503-30-07, 503-03-76, 503-03-67.
....................................................................................
   Фонд здійснює виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам Акціонерного комерційного банку «Східно-Європейський банк» з 3 лютого до 19 березня 2010 року  через установи банків-агентів Фонду.

   Вкладникам необхідно звертатись до  установ вказаних нижче  банків – агентів, залежно від першої літери прізвища вкладника та відповідно до розподілу, наведеному у таблиці:
ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»
«БРОКБІЗНЕСБАНК»
«Хрещатик»
АКБ «Укрсоцбанк»
A(лат)
Б
П
Ж
Н(лат)
В
Р
З
О(лат)
Г
С
К
Т(лат)
Д
Ц
Ч
Y(лат)
У

Ш
Є
Ф

Щ
Е
Х

Ю
А


Я
И



Й



І



Л



М



Н



О



Т




Довідкова інформація про номери телефонів інформаційних центрів та назви Інтернет – сторінок банків – агентів Фонду наведені у таблиці:


Назва банку
Телефон
Інтернет - сторінка
АКБ «Укрсоцбанк»
0 800 500 020
ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»
0 800 500 003
АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК»
0 800 502 100
ВАТ КБ «Хрещатик»
0 800 500 212
 


За отриманням суми, що перевищує гарантовану вкладникам слід звертатися до ліквідатора Акціонерного комерційного банку «Східно-Європейський банк» який працює за адресою:  м. Київ, бульв. Дружби народів, 17/5, телефон (044)205-42-70, (044)205-42-92.

   Довідки у Фонді за телефонами: (044) 495-24-12, 495-24-16.

   “Гаряча” телефонна лінія Фонду: 0-800-308-108 (дзвінки по Україні безкоштовні зі стаціонарних телефонів).

   Адреса Фонду: 01034, м. Київ, вул. Ярославів Вал, 32-А.