Выплаты Фонда гарантирования вкладов по банку "Арма"

Фонд здійснює виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам Товариства з обмеженою відповідальністю Комерційний банк «АРМА» з 25 березня по 21 травня 2010 року через банк-агент Фонду АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК».


Номер телефону безкоштовного інформаційного центру банку-агента Фонду АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» 0 800 502 100.

Для отримання гарантованої суми відшкодування у банку-агенті Фонду потрібно пред’явити паспорт та довідку органу державної податкової служби про присвоєння ідентифікаційного номера фізичної особи - платника податку.

У разі зміни прізвища вкладники звертаються до банку - агента Фонду відповідно до прізвища, на яке було укладено договір та разом з паспортом та довідкою органу державної податкової служби про присвоєння ідентифікаційного номера фізичної особи - платника податку надають у відділенні банку-агента відповідний документ, що підтверджує зміну прізвища.

Відшкодування також виплачуватиметься банком-агентом іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

Для отримання відшкодування на підставі свідоцтва про спадщину необхідно письмово звертатися до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

За отриманням суми, що перевищує гарантовану вкладникам слід звертатися до ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю Комерційний банк «АРМА», який працює за адресою: 01033, м. Київ, вул. Жилянська, 54

Довідки у Фонді за телефонами: (044) 495-24-12, 495-24-16.

“Гаряча” телефонна лінія Фонду: 0-800-308-108 (дзвінки по Україні безкоштовні зі стаціонарних телефонів)